Τηλεφωνήστε μας στο 2109951035

σκεπαστρα για πισινεσ, SPA & ακαλυπτους χωρους απο την TSO-Τσοπανακησ αντιπροσωπο της ALUKOV...Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες σας τις ανάγκες!

Η TSO-Tσοπανάκης είναι αντιπρόσωπος της ALUKOV Hz στην Ελλάδα. Η ALUKOV Hz είναι ένας από τους πιο αναγνωρισμένους κατασκευαστές τηλεσκοπικών σκέπαστρων για πισίνες, μεταφερόμενα SPA, και ακάλυπτους χώρους. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων υψηλής ποιότητας με βελτιωμένο σχεδιασμό, που συχνά συμπεριλαμβάωει μοναδικά καινοτόμα χαρακτηριστικά.
Δεσμευόμαστε για την ποιότητα μας! Η κάλυψη εγγύησής μας για κάθε μοντέλο είναι ανάμεσα στις ισχυρότερες της βιομηχανίας. Και είναι μέχρι 15 έτη! Αν και τα σκέπαστρά μας είναι γνωστά ως τα πιο αξιόπιστα στην αγορά, δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη! Αυτός είναι ο επαγγελματισμός μας! Για κάθε περίπτωση, διαθέτουμε ένα ειδικά-εξοπλισμένο δίκτυο υπηρεσιών με το πεπειραμένο προσωπικό.

ALUKOV HZ: Η ηγετική κατασκευάστρια σκέπαστρων για πισίνες, SPA και ακάλυπτους χώρους!

Η ALUKOV HΖ είναι 100% Τσέχικη κατασκευαστική εταιρεία σκέπαστρων για πισίνες, SPA και υδρομασάζ, και ακάλυπτους χώρους. Ιδρύθηκε στο Orel (στην περιοχή Chrudim, στη Δημοκρατία της Τσεχίας) το 1995. Η μάρκα ALUKOV είναι πολύ γνωστή και αναγνωρίσιμη διεθνώς. Υπάρχουν πάνω από 15.000 ικανοποιημένοι πελάτες μας σε όλο τον κόσμο! Η ετήσια παραγωνή της Alukov είναι περίπου στα 3.000 σκέπαστρα. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το προφίλ της εταιρείας Alukov?... Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το προφίλ της ΤSO-Tσοπανάκης?